Kundeservice

Om Posteryard

Posteryard er en inspirasjonskilde for deg som vil kjøpe plakater på nettet. Her presenterer vi et stort antall plakater laget av fotografer og kunstnere over hele verden. Vi gir også tips om rammer, plakatoppheng og passepartouter.
 
Nettstedets røtter kan spores tilbake til 1934 da produksjonen startet i Örebro. Dermed var det også Sveriges eldste fotolaboratorium. I 2024 overtok vi nettjenesten posteryard.no og søstersidene etter en konkursbehandling. I dag fungerer nettstedet som en guide for dem som leter etter den perfekte plakaten til hjemmet eller kontoret.
 

Slik finansieres Posteryard

Posteryard finansieres av affiliate-inntekter. Det betyr at hvis du kjøper noe fra en av våre partnere, får vi en liten provisjon på kjøpet. Du som kjøper betaler imidlertid ikke noe ekstra – verken til oss eller til butikken der du handler.
 

Ta kontakt med oss

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet nedenfor:
 

  Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Posteryard.no!
   
  Med vennlig hilsen,
   
  Team Posteryard.

  Personvernpolicy

  Hvor lagres personopplysningene dine?
  Posteryard bruker lokal lagring av data og informasjonskapsler for å sikre at du som bruker får en best mulig opplevelse av nettstedet. Personopplysninger lagres så lenge det er et pågående brukerforhold og i samsvar med det samtykket som er gitt.
   
  Hva slags personopplysninger samler vi inn?
  I utgangspunktet lagrer vi ingen opplysninger. Vi bruker ikke engang Google Analytics til besøksstatistikk. Den eneste informasjonen vi samler inn, er informasjon som du velger å dele hvis du kontakter oss via kontaktskjemaet.
   
  Hvordan bruker vi personopplysningene dine?
  Hvis du klikker på en lenke til en av partnerbutikkene våre, plasseres det en informasjonskapsel i nettleseren din slik at vi kan få provisjon for salget. Denne informasjonskapselen inneholder imidlertid ingen personopplysninger som kan spores til deg via vårt system. Det er kun butikken du handler i som lagrer kontaktinformasjonen din og andre personopplysninger.
   
  Hvilke rettigheter har du?
  Du har når som helst rett til å be om informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Hvis du ikke er enig i hvordan vi bruker personopplysningene dine, har du rett til å protestere og trekke tilbake samtykket ditt.
   
  Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?
  For å sikre at personopplysningene dine som sendes til nettstedet vårt, er sikre, er all slik informasjon kryptert og sendes via sikre tilkoblinger.
   
  Hva er informasjonskapsler?
  En informasjonskapsel er informasjon som sendes fra webserveren vår til nettleseren din og deretter lagres som en fil på enheten din (hvis du tillater det). Informasjonskapsler brukes på mange nettsteder for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner.
   
  Må jeg tillate informasjonskapsler?
  Nei, du trenger ikke å tillate informasjonskapsler for å bruke nettstedet vårt.
   
  Informasjonssikkerhet?
  Vi utleverer ikke opplysninger til tredjeparter. Vi jobber kontinuerlig med å beskytte nettstedet vårt og brukerne våre.
   
  Nettstedet vårt bruker kryptering når du som besøkende kommuniserer med posteryard.no.